از توافق ایران و آژانس تا تعیین زمان دور بعدی مذاکرات
مذاکرات دو روزه ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی پایان یافت.
به گزارش خبرنگار انرژی هسته یی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هیات های مذاکره کننده فنی و کارشناسی ایران و آژانس از عصر روز دوشنبه (6 آبان) تا عصر روز سه شنبه مذاکراتی به مدت شش ساعت را به انجام رساندند.
یک دیپلمات نزدیک به هیات مذاکره کننده ایرانی از توافق میان ایران و آژانس خبر داد و گفت: نتیجه ی مذاکرات از سوی رئیسان هیات های مذاکره کننده ایران و آژانس در کنفرانس خبری به اطلاع رسانه ها خواهد رسید.
هم چنین یک دیپلمات دیگر ایرانی از برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و آژانس در روزهای آینده در تهران خبر داد.
این دیپلمات ایرانی به خبرنگار ایسنا، گفت: متن جدیدی میان ایران و آژانس در مذاکرات دو روز گذشته توافق شد که جایگزین 10 دور مذاکره قبلی و نیز چارچوب هایی که تاکنون مذاکره شده است می شود.
او گفت: مذاکره بعدی میان ایران و آژانس در روزهای آینده در تهران برگزار می شود.
هم چنین آژانس بین المللی انرژی اتمی و ایران در بیانیه ای مشترک اعلام کردند که مذاکرات دو طرف بسیار مفید بود و توافق حاصل شد که دو طرف در تاریخ 11 نوامبر (20 آبان) مجددا با یکدیگر دیدار کنند.
خبرگزاری رویترز با اعلام این خبر گزارش داد: ترو واریورانتا، معاون مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی که مسوولیت بازرسی های هسته یی را بر عهده دارد در این مداکرات در ژنو در جمع خبرنگاران گفت: ما جلسه مفیدی در زمینه مسائل قبلی و حال حاضر داشتیم.
هم چنین چین از دوره جدید مذاکرات ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی استقبال و ابراز امیدواری کرد که گفت وگو های بیش تری بین دو طرف صورت گیرد.
به گزارش ایسنا، یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی و عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه ایران روز دوشنبه دیداری با یکدیگر داشتند که عراقچی آن را "بسیار مفید و سازنده" دانست.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، هوا چون یینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه گفت: ما آژانس و ایران را ترغیب می کنیم که گفت وگو و همکاری را بیش تر کنند.
هوا گفت که طرف چینی امیدوار است که آژانس بین المللی انرژی اتمی و ایران بحث های سازنده ای در پیشبرد مذاکرات به منظور حل موضوع هسته یی ایران به صورت صلح آمیز ایفا کنند.
سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: در حال حاضر همه طرف های دخیل باید از فرصت ها برای گفت وگو استفاده کنند و به دنبال نقاط مشترک و رفع مناقشات به منظور دنبال کردن پیشرفت جدید و زودهنگام و ایجاد فضای مناسب برای حل موضوع هسته یی ایران به صورت جامع، درازمدت و مناسب باشند.
نظر شما :