تاثیر تحریم های ایران بر شرکت های کشتیرانی
گزارش ها حاکی از آن است که شماری از شرکت های کشتیرانی علیه اتحادیه اروپا اقامه دعوا کرده اند. به گزارش خبرگزاری رویترز این اقامه دعوا پس از آن صورت گرفته است که اتحادیه اروپا آنها را به اتهام دخالت احتمالی در فعالیت های هسته ای ایران و انتقال سلاح تحریم کرد. در ماه می، اتحادیه اروپا تحریم های خود را علیه جمهوری اسلامی افزایش داد و به این ترتیب 100 شرکت و شماری از مقامات مرتبط با شرکت ملی کشتیرانی ایران در فهرست تحریم های اتحادیه اروپا قرار گرفتند.
به گزارش این خبرگزاری انگلیسی در حال حاضر 36 شرکت که تحت نظارت سازمان اوشن کپیتال هامبورگ قرار دارند در دادگاه عالی اتحادیه اروپا دادخواست خود را به جریان انداخته و تاکید کرده اند که تحریم ها به بلوکه گسترده اموال آنها منجر شده است. در این دادخواست آمده است که در نتیجه تحریم ها آنها قادر به تجارت در اروپا و دریافت بیمه نیستند و شماری از محموله های آنها در بنادر اروپایی بارگیری نشده یا بار آنها خالی نشده است. برای مثال شرکت های مالتا و سیروس که مقر آنها در هامبورگ قرار دارد اعلام کرده اند که تاثیر تحریم ها و پیامد های مالی برای آنها بسیار گسترده بوده است.
در دادخواست این شرکت ها آمده است که آنها به اتهام مداخله احتمالی در فعالیت های هسته ای و تسلیحاتی ایران مورد تحریم قرار گرفته اند و این در حالی است که هیچ یک از این شرکت ها این اقدام را انجام نداده و زیر مجموعه شرکت ملی کشتیرانی ایران نیز نیستند. به گفته مریم طاهر، مدیر شرکت ام طاهر، این دومین اقامه دعوا علیه اتحادیه اروپا است. این در حالی است که نخستین دادخواست دراکتبر 2010 از سوی شرکت ملی کشتیرانی ایران و 19 شرکت دیگر در دادگاه عالی لوکزامبورگ مطرح شده بود.
نظر شما :