مقابله ایران با بیبیسی
سید محمد حسینی با اشاره تصمیم بنگاه خبر پراکنی انگلیس برای ساخت مستندی علیه پیامبر اسلام (ص) گفت که قطعا به سهم خود برای مقابله با این امر ناپسند تلاش میکنیم. البته واکنشهای به این موضوع منحصر با ایران نخواهد بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از فارس،سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درخصوص تدابیر وزارتخانه متبوع خود برای مقابله با تصمیم مشکوک بنگاه خبرپراکنی انگلیس (بی بی سی) برای ساخت مستندی علیه پیامبر اسلام(ص)، گفت: اگر گزارشهای ما این خبر را تایید کند، قطعا به سهم خود برای مقابله با این امر ناپسند تلاش میکنیم.
وی در ادامه به واکنشها درخصوص قرآن سوزی در آمریکا اشاره کرد و افزود: در بحث قرآن سوزی به طور جدی وارد عمل شدیم و اقداماتی را در این زمینه انجام دادیم. اگر بی بی سی این کار را انجام دهد قطعا واکنشها منحصر به ایران نخواهد بود بلکه کل کشورهای اسلامی نسبت به آن واکنش نشان خواهند داد.
حسینی متذکر شد: البته از کشورهای اروپایی و غربی که اسلام ستیزی را در دستور کار خود دارند، چنین اقدامات سخیفی بعید نیست. چرا که درگذشته نیز علیه مقدسات مسلمانان مانند طراحی کاریکاتور پیامبر (ص) و غیره اقداماتی کرده بودند که البته با واکنش جدی از سوی جهان اسلام مواجه شد.
وی ابراز محکومیت به چنین کارهایی را تنها بخشی از واکنشها در برابر اقدامات سخیف غربیها بر شمرد و گفت: باید اقدامات بیشتری برای معرفی پیامبر اسلام انجام دهیم. گرچه ساخت فیلمها و سریالها وی نیز انتشار کتابها در چنین زمینههایی را در دستور کار داریم اما باید به آن سرعت بیشتری بخشید.
* کم کاری در مقابله با تبلیغات دشمنان علیه مقدسات مسلمانان
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: حجم کاری که دشمن علیه مقدسات مسلمانان انجام میدهد به مراتب بیشتر از ما است و در مقابل هم کشورهای اسلامی متاسفانه در این باره احساس مسئولیت جدی نمیکنند از این رو ما باید اقدامات مقابله جویانهای را نسبت به آنها داشته باشیم و سپس ریشه یابی کنیم که اهداف آنان از چنین کارهایی چیست.
* با استقرار هیأت نظارت بر کتاب روند صدور مجوزها سرعت میگیرد
وی در خصوص بحث سختگیری در مجوز انتشار به برخی از آثار ناشران انقلاب اسلامی گفت: بنای ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این است که سختگیری بیجهت نشود و به کارها سرعت بخشیده شود.
حسینی با بیان اینکه برخی کتابها نیاز به بررسی دارد و ممکن است معطلیهایی در این زمینه ایجاد کند، ادامه داد: قبلا نیز این موضوع را اعلام کردیم که گاهی کتابها یک اصلاح جزئی میخواهد و بعد ناشر به نویسنده کتاب و یا مترجم، این موضوع را اطلاع نمیدهد.
وی درباره اطاله برخی کارها در وزارتخانه متبوع خود تصریح کرد: تاکید ما همواره بر سرعت کارها بوده البته مجددا اعلام میکنیم که کارهای باید سرعت بیشتری داشته باشد و انشاالله امیدواریم با استقرار هیئت نظارت بر کتاب، گلایهها و شکایت افراد در آنجا مطرح شود.
نظر شما :