سانسور شدید وضعیت بیماری ولیعهد سعودی
ولیعهد سعودی پس از انجام معاینات پزشکی پزشکی و دومین دوره درمان در یکی از بیمارستانهای آمریکا روز گذشته به عربستان بازگشت، اما سوال اینجاست با تکرار سفرهای درمانی ولیعهد آیا عربستان آبستن حوادث جدیدی خواهد بود.
به گزارش فارس، منابع خبری سعودی اعلام کردند که "نایف بن عبد العزیز"، ولیعهد عربستان سعودی که برای انجام معاینات پزشکی پزشکی و دومین دوره درمان به آمریکا رفته بود، به ریاض بازگشت.
رسانههای سعودی هفته گذشته طی خبری اعلام کردند که ولیعهد 78 ساله این کشور برای انجام معاینات پزشکی پزشکی و درمان به آمریکا سفر میکند.
سفر نایف عبد العزیز به آمریکا در حالی صورت گرفت که وی ماه پیش از آن نیز برای انجام برخی معاینات پزشکی به ایالت "کلیولند" آمریکا سفر کرده بود.
ولیعهد پا به سن گذاشته عربستان سعودی در حالی این دو سفر درمانی خود به آمریکا را انجام داد که پیشتر و در ماه مارس به عارضه سکته مغزی و به اذعان برخی منابع نزدیک به خاندان سعودی به سکته قلبی دچار شده بود، بهگونهای که در یکی از بیمارستانهای ریاض، پایتخت عربستان تحت عمل جراحی قرار گرفته بود.
نایف بن عبد العزیز 78 ساله درحالی درمانهای خود را ادامه میدهد که با بیماری صعب العلاجتری به نام "سرطان خون" دست و پنجه نرم میکند، موضوعی که در رسانهها و حتی در میان افراد خاندان سعودی کمتر به آن پرداخته میشود تا به جنگ قدرت در میان شاهزادگان سعودی بیش از این دامن نزند.
دو سفر اخیر ولیعهد عربستان اگرچه در رسانهها کمتر به آن پرداخته شده است و تلاش شده با سانسور خبری همراه باشد، اما میتواند بیانگر وضعیت نامساعد جسمانی ولیعهد سعودی نیز باشد، به ویژه آنکه وی تا پیش از دو سفر درمانی اخیرش به آمریکا بیشتر از دو ساعت توان کار و رسیدگی به امور محوله را نداشت و رسیدگی به آنها را به پسرانش محول میکرد.
حال بیماری سرطان بلای جان خاندان سعودی شده و نایف نیز همچون پادشاه رنجور و نحیف و در آستانه مرگ مینماید، باید در انتظار نزاع جدیدی میان شاهزادگان سعودی برای دستیابی به قدرت باشیم، به ویژه آنکه در این بین نسل دوم شاهزادگان سعودی برای دستیابی به قدرت و درآودن تخت پادشاهی از چنگ نسل اول پیر و فرتوت آلسعود به شدت خیز برداشتهاند.
البته در این میان نباید از اوضاع داخلی ناآرام جاری در عربستان نیز غافل شد، چراکه هم اکنون اعتراضهای اجتماعی تنها به مناطق شرقی شیعهنشین عربستان محدود نمیشود، بلکه مناطق شمالی و غربی عربستان نیز شاهد اعتراضهای مردمی و دانشجویی به شرایط اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی حاکم بر این کشور بوده و اعتراضهای مردمی و دانشجویی هم اکنون به یکی از مشخصههای روزانه جامعه عربستان تبدیل شده است.
نظر شما :