رامسفلد در لیست تحریم ایران قرار گرفت

۰۳ خرداد ۱۳۹۰ | ۲۱:۲۵ کد : ۱۳۰۶۵ سرخط اخبار
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بررسی طرح تحریم مقامات آمریکایی در کمیسیون متبوعش خبر داد و گفت که "جفری. دی. میلر " فرمانده زندان گوانتانامو و "دونالد رامسفیلد " وزیر دفاع سابق آمریکا از جمله این افراد هستند.
 
به گزارش فارس، کاظم جلالی نماینده مردم شاهرود و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که در حاشیه جلسه عصر امروز (سه‌شنبه) اعضای کمیسیون متبوعش با خبرنگاران پارلمانی گفت‌وگو می‌کرد، به ارائه گزارشی از این جلسه پرداخت و از بررسی طرح تحریم 26 مقام آمریکایی در این جلسه خبر داد و اظهار داشت: جفری. دی. میلر فرمانده زندان گوانتانامو از سال 2002 تا 2007 به اتهام نقض حقوق‌بشر، شکنجه و آزار زندانیان، دریادار جفری هربسون فرمانده کنونی زندان گوانتانامو به دلیل تداوم در مشارکت و آزار زندانیان و نقض حقوق‌بشر از سال 2010، ناخدا ویلیام راجرز فرمانده ناو وینسنز آمریکا در جریان حمله به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران در سوم ژوئیه 1983، دونالد رامسفیلد وزیر دفاع سابق آمریکا از سال 2001 تا 2006 به اتهام کشتار مردم غیر نظامی، شکنجه و آزار زندانیان "ابوغریب "، "گوانتانامو " و "بگرام " و همچنین کشتار هزاران انسان‌های بی‌گناه در افغانستان و عراق، از جمله افرادی هستند که در این لیست قرار دارند.

وی با بیان اینکه حدود بیست نفر دیگر از مقامات آمریکایی نیز در لیست تحریم جمهوری اسلامی ایران قرار دارند، گفت: این لیست اولیه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خواهد بود و در لیست‌های بعدی، افراد جنایتکار در فلسطین، لبنان، سودان و سایر کشورها نیز معرفی خواهند شد.

سخنگوی کمیسیون سیاست خارجی مجلس در ادامه متذکر شد: جنایات آمریکا علیه ملت ایران از زمان کودتای 28 مرداد تاکنون ادامه دارد که همه این موارد لیست خواهد شد و کسانی که در این جنایات سهم داشته‌اند، در این لیست قرار خواهند گرفت.

به گفته وی، طرح تحریم مقامات آمریکایی در کمیسیون باتفاق آراء اعضای کمیسوین تصویب شد و حتی یک نفر مخالف هم نداشت.

کاظم جلالی در خاتمه تصریح کرد: طرح یک فوریتی تشدید مجازات غیر‌ مترددین به فلسطین اشغالی و اصلاح مواد 24 و 36 قانون گذرنامه مصوب 1351 که فوریت آن در مجلس تصویب شده بود، کلیات آن نیز در کمیسیون امنیت ملی به تصویب رسید و جزئیات آن در جلسات بعدی بحث خواهد شد.

( ۲ )

نظر شما :