حملات دیوانه‌وار آمریکا به یمن

۰۹ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۲:۴۳ کد : ۲۰۳۱۹۵۸ سرخط اخبار

جنگنده‌های آمریکایی طی شبانه‌روز گذشته ده‌ها حمله به یمن انجام داده‌اند. 

به گزارش ایسنا، حملات تجاوزکارانه آمریکا به یمن در حال تشدید است، به نحوی که طی ۲۴ ساعت گذشته حداقل ۷۱ حمله هوایی به استان‌های مختلف این کشور انجام شده است. 

شبکه المیادین بامداد شنبه گزارش داد که طی ساعات های گذشته استان‌های صنعاء، صعده و الجوف ۲۶ بار هدف حملات آمریکا قرار گرفته است.

خبرگزاری سبا یمن اعلام کرده در حملات تجاوزکارانه آمریکا به صعده در شمال این کشور، یک شهروند یمنی شهید و چهار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

در حالی که سازمان تروریستی سنتکام مدعی است حملات به مواضع «حوثی‌ها» انجام می‌شود، اما رسانه‌های یمنی می‌گویند مناطق مسکونی و زیرساخت‌های غیرنظامی هدف حملات آمریکا بوده است.

آمریکا در حالی حملات تجاوزکارانه به یمن را از یکشنبه گذشته ازسرگرفته است که یمنی‌ها تاکید کرده‌اند این اقدامات تاثیری بر حمایت آن‌ها از مردم و مقاومت غزه نخواهد داشت. 


( ۴ )

نظر شما :