وحدت ملی دشمن را ناکام کرد؛ این انسجام باید حفظ شود

۰۵ تیر ۱۴۰۴ | ۱۰:۳۷ کد : ۲۰۳۳۶۰۲ سرخط اخبار

نماینده مردم رشت در مجلس، با اشاره به همدلی و انسجام ملت ایران در جریان جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی، گفت: همین وحدت بود که شکست را بر دشمن تحمیل کرد و ضرورت دارد این انسجام حفظ و تقویت شود.

جبار کوچکی‌نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، در واکنش به تحمیل شکست به رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: یکی از نکات مهمی که در جریان این جنگ تحمیلی علیه کشورمان شاهد بودیم، همدلی و انسجام بی‌نظیر میان مردم، مسئولان، نخبگان، گروه‌های سیاسی، نیروهای مسلح و دیگر اقشار جامعه بود و این وحدت ملی، سرمایه‌ای بزرگ بود که توانست دشمن را در رسیدن به اهدافش ناکام بگذارد.

وی با اشاره به برقراری آتش‌بس بعد از ۱۲ روز مقابله محکم ایران با دشمن، گفت: آتش‌بس به معنای پایان تهدیدات نیست، بنابراین همان همدلی و انسجامی که در روزهای جنگ موجب عزت، اقتدار و پیروزی ایران شد، همواره باید استمرار داشته باشد.

این نماینده مجلس با تأکید بر اینکه همبستگی داخلی مهم‌ترین عامل پیروزی در هر نبردی است، افزود: در جنگ اخیر، ملت ایران بار دیگر نشان داد که وقتی پای عزت، استقلال و تمامیت ارضی کشور در میان باشد، همه اختلافات را کنار می‌گذارد و در یک صف واحد در برابر دشمن می‌ایستد و این روحیه باید حفظ شود.

کوچکی‌نژاد در ادامه به بیان راهکارهایی برای حفظ و تقویت انسجام ملی پرداخت و گفت: نخستین راهکار، پرهیز جدی از دوقطبی‌سازی‌های سیاسی، مذهبی و قومی در جامعه است و در این شرایط رسانه‌ها، چهره‌های سیاسی و مسئولان باید از بیان اظهارات تفرقه‌انگیز بپرهیزند.

وی ادامه داد: راهکار بعدی، توجه به مسائل معیشتی مردم است، چرا که وحدت ملی بدون رضایت عمومی امکان‌پذیر نیست. باید با اصلاح سیاست‌های اقتصادی، کنترل تورم و ارتقای رفاه عمومی، رضایت‌مندی مردم را افزایش دهیم تا آنان انگیزه بیشتری برای مشارکت و همدلی داشته باشند.

کوچکی‌نژاد با اشاره به نقش مهم مقام معظم رهبری در تقویت وحدت و انسجام ملی، متذکر شد: بیانات رهبری در روزهای جنگ و مدیریت کلان ایشان، عامل مهمی در همبستگی ملی بود. در شرایط پس از جنگ نیز، تبعیت از رهنمودهای رهبری، مسیر انسجام و اقتدار کشور را هموارتر می‌کند.

وی گفت: حفظ وحدت و انسجام ملی، مهم‌ترین سلاح ما برای مقابله با توطئه‌های مختلف دشمن است، بنابراین همه باید در جهت تقویت این سرمایه ملی تلاش کنیم.


نظر شما :