فرمانده نیروی زمینی ارتش: تانک تی۹۰ را به سلاح جنگ آینده تبدیل کردیم

۲۹ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۶ کد : ۱۹۹۰۷۷۴ سرخط اخبار

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به ارتقای امکانات تانک تی۹۰ گفت: در نیروی زمینی علاوه بر قابلیت‌هایی که این تانک دارد ۷ آپشن دیگر از جمله نصب استاپلتیزر پیشرفته و ارتقای توانایی در برابر تک های شیمیایی و میکروبی روی آن اضافه و آن را به سلاح جنگ آینده تبدیل کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش (نزاجا) شامگاه پنجشنبه در برنامه‌ای تلویزیونی با بیان اینکه در روز ۲۹ فروردین به احترام قوانین و مقررات کشور که بر فاصله گذاری اجتماعی تاکید دارند، رژه خدمت خواهیم داشت، اظهار کرد: در این رژه توان بسیار قابل قبول و روح بخشی را به توانمندی امروز شبکه بهداشت و درمان در سطح کشور اضافه می‌کنیم و حضوری که از فردا آغاز می‌شود را تا ریشه‌کنی کرونا ادامه خواهیم داد.

وی با اشاره به برگزاری رزمایش بیولوژیکی نیروی زمینی ارتش گفت: در این رزمایش جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا و هم افزایی در اقتدار ملی را به عنوان دو هدف بزرگ پیگیری می‌کردیم. در این رزمایش توانستیم در عرصه های مختلف تحهیرات و وسایل خاصی را ابداع و اختراع کنیم که می‌تواند در حوزه مبارزه تهاجمی با کرونا و همچنین در حوزه تشخیصی استفاده شود

فرمانده نزاجا خاطر نشان کرد: در ارتش و نیروی زمینی یگان‌هایی سازمان یافته و آموزش دیده با ساختار و تجهیزات خاص خود با عنوان یگانه‌های جنگ نوین فعالیت می‌کنند  که وظیفه آنها دفاع شیمیایی، میکروبی و هسته ای است. اما هنر کارکنان نیروی زمینی در این بود که تجهیزاتی که برای مبارزه با میکروب در نظرگرفته شده با تغییراتی در ساختار برای مبارزه با ویروس مورد استفاده قرار میگیرند. کارکنان نیروی زمینی فرصت داشت تا با تغییر در کاربری و فناوری تجهیزات خود انجام دهند. در موزه های مختلف تهاجمی و تشخیصی تجهیزاتی توسط سازمان جهاد خودکفایی ساخته شده است.


امیر حیدری در ادامه به برنامه های نزاجا در حوزه سلاح‌های انفرادی پرداخت و گفت: در طرح لبیک دو که به فرماندهی کل قوا ارائه دادیم و امسال کلید می‌خورد در حال به خدمت گرفتن تجهیزات خاصی هستیم تا با سازمان جدیدی که در نزاجا مواجه هستیم، همخوانی داشته‌ باشد.  یکی از این تجهیزات سلاح انفرادی است. درحال حاضر نزاجا ۳ نوح تیربار ساخته و برای تولید انبوه تحویل وزارت دفاع داده است که بهترین آن سلاح شاهر است؛ این سلاح نواخت تیر بسیار بالایی دارد و جایگزین یکی از سلاح های در اختیار نزاجا خواهد شد.

وی افزود: تفنگ ژ۳ را برنامه ریزی کردیم تا به مرور از چرخه خارج کنیم و نوعی سلاح ام پی ۵ که وزارت دفاع تهیه کرده را جایگزین کنیم. در عرصه سلاح‌های اجتماعی هم گام به گام در حال همخوان سازی سلاح ها با سازمان‌ها هستیم‌.

فرمانده نزاجا همچنین درباره برنامه های این نیرو در حوزه زره‌ای اظهار کرد: در حوزه زره ای و عرصه دفاع زمینی از تانک بعنوان سلاح سرنوشت یاد می‌شود. الان در نزاجا فناوری ساخت تانک مدرن نهادینه شده است و شاید بتوان گفت تانک ذوالفقار دیگر تانک نسل ۲ حساب می‌شود. الان در حال کار روی تانک تی ۹۰ هستیم که چند رده از ذوالفقار بالاتر است. افتخار ذوالفقار بر این است که اولین تانکی بوده که در داخل ساخته شده است. بعد از ذوالفقار ما به سمت ساخت تانک با قدرت آتش و نواخت تیر بالاتر و آپشن های به روز تر که همه این ویژگی ها در تانک تی ۹۰ خلاصه شده است.

امیر حیدری با بیان اینکه «در حال تست تحویل گیری تانک تی۹۰ هستیم»، افزود: تی ۹۰ پیشرفته ترین تانک روز دنیا است؛ در نیروی زمینی علاوه بر قابلیت‌هایی که این تانک دارد ۷ آپشن دیگر از جمله نصب استابلایزر پیشرفته و ارتقای توانایی در برابر تک های شیمیایی و میکروبی روی آن اضافه و آن را به سلاح جنگ آینده تبدیل کرده‌ایم.

کلید واژه ها: ارتش جمهوری اسلامی ایران


( ۳ )

نظر شما :

محمد حسین ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۹
فرمانده ی ارتش گفته است که:«تی ۹۰ پیشرفته ترین تانک روز دنیا است...» به هر دلیلی گفته باشند متاسفانه این درست نیست! و برای همین هم هست که ارتش روسیه بر روی تانک آمارتا14 سرمایه گذاری کرده است! تانک تی نود در حققت و بنا بر اطلاعاتی که خود روسیه منتشر کرده است همان تانک تی هفتاد و دو می باشد! همان پلت فروم تی هفتاد و دو که برخی افزونه ها بر روی آن گذاشته شده است و در بخش هایی زره بهینه سازی شده است که برای همین حدود دو تن فقط دو تن به وزن آن به نسبت تی هفتاد و دو افزوده شده است که نشان می دهد زره بینه شده چندان تغییری نکرده است! همه می دانند که تی هفتاد و دو که تمام ساختار و پلت فرم آن برای تی نود بکار رفته است در چند جبهه افتصاح به بار آورده است! و افزون بر تی هفتاد و دو های ساقط شده در سوریه تی نودها هم کمترین توانایی مقاومت در برابر پرتابه های نوین زره کوب را داشته است! در هنگامه یی اشغال عراق بیش از هزار تانک عراقی تی هفتاد و دو که پلت فروم آن اساس تانک تی نود است در برابر آسیب جزیی دو تانک آمریکایی نابود شد! در حقیقت نیروی زرهی بزرگ عراق در خلال اشغال آمریکا به کل نابود شد! تکیه بر تی نود برای تبدیل آن به ستون فقرات یگانهای زرهی ارتش ایران بی هیچ تردیدی یک خطای استراتژیک است!